Copyright 2019 - Vogelvereniging Laarbeek  Tussenkopje                                                                                                                                                                              Terug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Uitslagen 2019 Wereld kampioenschappen Tijdens de wereldkampioenschappen in Zwolle werden J. vd. Kemenade, G. vd. Akker en T. v. Bakel  wereldkampioen. Namens vogelvereniging Laarbeek van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.